05 april 2005

Pære kokt med stjerneanis, karamelltuiles, pasjonsfruktcoulis, lakris- og sjokoladebavaroise mellom sprø kjeks, portvinssirup



Oppskrift

Denne var god !

Utrolig mye arbeid.
Holdt på i 3,5 time.
Den ble ikke fullt så flott som på bildet, men smaken var der.

Syltede pærer - dette gikk greit. Litt vanskelig å skrelle så de blir seende fine og runde ut, men det gikk på et vis.

Pasjonsfruktcoulis - gikk greit. Hadde ikke Tahitivanilje , men brukte vanlig vanilje. Tror ikke det hadde noe å si. (Tahitivanilje er jo helt umulig å få tak i)

Sprø kjeks - klarte ikke å få de så tynne som de burde - har ikke silikonmatte (som jeg forøvrig ønsker meg:-)). Synes ikke at det hadde så mye å si, for de ble veldig gode. Resultatet var at de ikke ble så sprø.

Karamelltuiles - disse brente seg... :-(

Portvinssirup - denne kjenner jeg fra før. Nydelig !

Lakris- og sjokoladebavaroise - jeg var nok litt for forsiktig med lakrisen. Kan godt gi litt mer gass med denne. Ellers nydelig.

Anbefales. Men - merk deg tiden det tar. Mye kan selvfølgelig lages på forhånd - for ikke å si alt, så det er selvfølgelig en stor fordel.

Få høre hvis noen prøver seg !